BATTLE BEAST

Battle Beast palaa Turkuun!
Kotimainen heavy metal -yhtye valloittaa jälleen Logomon tajunnanräjäyttävällä energialla, loistavalla kokoonpanolla ja useilla listahiteillä.

Ympäri maailmaa kiertävä suomalainen menestysyhtye Battle Beast valloittaa keväällä Logomon.  Luvassa on Battle Beastille tyypilliseen tapaan näyttävä show erikoiselementteineen ja kiertueelle on tulossa mukaan myös lämppäri, joka julkaistaan myöhemmin.

“Niin hienoa kuin maailmaa onkin kiertää, on Suomen keikoilla aina paras meininki. Aivan huippua päästä näkemään tuttuja naamoja taas kotimaan kamaralla” fiilistelee Battle Beastin basisti Eero Sipilä.

“Turkuun on aina ilo lähteä keikalle, kun voi aina luottaa siihen että luvassa on mainio ilta. Viime kerrallahan Logomo oli tupaten täynnä ja tunnelma reilusti katonrajan yläpuolella.”

Battle Beastin viides albumi No More Hollywood Endings julkaistiin keväällä ja albumi meni suoraan Suomen listaykköseksi, minkä lisäksi levy nousi Saksan virallisen albumilistan sijalle 11, Ruotsin fyysisen listan sijalle 7 sekä Brittien Rock Top 40 -listalla kolmanneksi. Levy keräsi ylistäviä arvioita ympäri maailmaa ja albumin nimikkosingle on soinut tiuhaan radioaalloilla myös Suomessa.

Tapahtuman tiedot

Aika: 20:00

Köydenpunojankatu 14

Logomo-sali

20100 Turku

Luetuimmat

Uusimmat