Kärleksbrev

KÄRLEKSBREV (suom. Rakkauskirjeitä)
Rakkauden vaaliminen
Ensi-ilta 6.2.2020 Päänäyttämöllä.

Kärleksbrev (suom. Rakkauskirjeitä) on hiljainen herätyskello, jossa rakkauden annetaan lipsua käsistä, se joutuu toisarvoiseksi ja se jää  valitsematta syistä, joita ei edes itse ymmärrä. Välillä muut ihmiset vievät aikaa, välillä taas ura tekee kiireiseksi. Teemme valintamme näkemättä niiden syvempiä seurauksia ennenkuin on liian myöhäistä. Useimmiten on helpompaa huomata muiden ihmisten huolimattomuus ihmissuhteissaan kuin oma. Joillekin tarjoutuu uusi mahdollisuus. Mutta miten voimme ymmärtää milloin ehdottomasti viimeinen mahdollisuus on käsillä?

Kärleksbrev on kahden ihmisen rakkaustarina, heidän tietoiset ja tiedostamattomat valinnat 52 vuoden aikana. Näytelmän maailmanensi-ilta oli Broadwayllä vuonna 1989 ja se oli myös Pulitzerehdokas parhaaksi draamaksi.

Kaikkialla maailmassa lavastus ja valot toteutetaan samalla pelkistetyllä tyylillä. Ulkoiset elementit ovat hillittyjä, jotta näyttelijöiden tulkinnat kirjeistä saavat kaiken huomion. Kärleksbrev-näytelmää ovat maailmalla esittäneet lukuisat kuuluisat näyttelijät, mm. Elizabeth Taylor, Gerard Depardieu, Mia Farrow, Tom Hanks ja Mel Gibson.


TEKSTI Albert Ramsdell Gurney Jr.
KÄNNÖS Per-Erik Wahlund
OHJAUS Anna Simberg
NÄYTTÄMÖLLÄ Jonna Järnefelt, Nicke Lignell
ENSI-ILTA 6.2.2020 Päänäyttämöllä. HUOM! Vain 10 esitystä!
PITUUS 1 h 45 min sis. väliajan
TEKSTITYS Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi
AGENTUURI Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner

Tapahtuman tiedot

Aurakatu 10

Åbo Svenska Teater, Päänäyttämö

20100 Turku

Luetuimmat

Uusimmat