Tässä ovat ehdokkaat – Kenestä tulee Turun Misse?

1. Nasu

.

2. Vauva

.

3. Jaffa

.

4. Hippu

.

5. Bounty

.

6. Turbo

.

7. Tifany

.

8. Kimi

.

9. Neppi

.

10. Tiinu

.

MISSEKISA Nyt voit äänestää, kuka kymmenestä ehdokkaasta on sopivin Misseksi?

Turkulainen käynnisti kuukausi sitten Turun Missekisan. Kyselimme ehdokkaita kaupungin nasevimmaksi naukuksi, menevimmäksi mirriksi, katalimmaksi katiksi tai muikeimmaksi miukuksi.

Kisaan ilmoittautui 90 kissaa, ja toimituksemme raati on nyt poiminut ehdokkaista kymmenen kisua varsinaiseen Missekilpailuun, jonka voittajan äänestävät lukijat.

Voit siis lähettää oman suosikkisi kilpailunumeron sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Tässä ehdokkaat Turun Misseksi:

1. Nasu

- 14-vuotiaalle Nasulle ruoka on tärkeintä. Hän on tyytyväinen, kunhan tarjolla on laaturaksuja sekä välipaloina muikkuja tai katkarapuja.

2. Vauva

- Tämä madonna on jo 16-vuotias ja pitää sekä hatuista että miehistä. Ruoankin suhteen hän on tarkka. Jos kuppiin ei ilmesty Latzia vaan esimerkiksi tonnikalaa, menee hän istumaan protestiksi digiboksin päälle.

3. Jaffa

- Kuuden kuukauden ikäisen Jaffan ohjelmanumerona on niin iskän sukkien kuin lasten lelujenkin pölliminen. Ne hän jemmaa jonnekin varmaan paikkaan.

4. Hippu

- Kuten kuvasta näkyy Hippu ajattelee olevansa pihan ja välillä myös koko Turun kuningatar.

5. Bounty

- Ruoan haistaessaan Bounty on päämäärätietoinen ja pysäyttämätön kuin turkulainen grynderi.

6. Turbo

- Tämä maine coon ei komentelusta pidä. Jos kollia ojentaa, hiipii hän hetken päästä selän taakse ja nappaa pohkeeseen kiinni.

7. Tifany

- Kun Olga-emännällä on paha mieli, Tifany osaa lohduttaa. Hän nukkuu aina vieressä, kun tietää, että emäntä pelkää pimeää.

8. Kimi

- Kimin ääni kuulostaa aivan Kimi Räikköseltä, ja kaimansa mukaisesti aika-ajot ympäri kämppää ovat Kimin bravuuri. Pikkukiusana puree omistajaansa varpaista tämän nukahdettua.

9. Neppi

- Kuuden kuukauden ikäinen Neppi pitää hiuslenkkien kanniskelusta. Suloisesta ulkonäöstä huolimatta hän on oikea peto repimään pöytäliinoja.

10. Tiinu

- Tämä Misse-ehdokas valitsee nukkumispaikkansa huolella. Unet maittavat tarvittaessa myös kukkapurkissa.

Turun Missekisan voittajalle on luvassa 50 euron lahjakortti lemmikkieläinkeskus Zoo Jatareen. Kilpailun kakkonen ja kolmonen saavat 20 euron lahjakortit samaan liikkeeseen.

Ilmoitathan myös omat yhteystietosi. Tiedot eivät näy julkisesti.
Käyttäjän Tomi Kangasniemi kuva
Tomi Kangasniemi