Eeli Tolvanen taituroi 1+1, ja nyt aukeaa uusi sauma – "Tilaisuus näyttää, mihin hän pystyy"

Sport Content

Jääkiekon NHL-liigaseura Nashville Predatorsia koetellaan nyt kovalla kädellä. Nashvillen tärkeistä miehistä neljä on sairastuvan puolella. Viimeisin urhi on Filip Forsberg, joka oli sivussa jo lauantain ottelusta. Ylävartalon vammasta kärsivä ruotsalaislaituri on telakalla seuraavat 4–6 viikkoa.

Forsbergin lisäksi Nashvillen pelaajista ovat sivussa puolustaja P.K. Subban sekä hyökkääjät Viktor Arvidsson ja Kyle Turris.

Forsberg ja Arvidsson pelaavat yleensä Nashvillen ykkösketjussa Ryan Johansenin laidoilla. Turris on Predatorsin sisäisessä pistepörssissä neljäntenä. Subban on yksi Nashvillen takalinjojen neljästä minuuttiahmatista.

Usean hyökkääjän loukkaantumiset ovat tuoneet Eeli Tolvaselle tilaisuuden. Tolvanen keräsi tehot 1+1 kauden ensiesiintymisessään lauantaina. Maali oli suomalaislupaukselle NHL-uran ensimmäinen.

– Kokoonpanostamme on paljon ihmisiä sivussa. Jossain vaiheessa tämä on tilaisuus Tolvaselle näyttää, mihin hän pystyy, Nashvillen päävalmentaja Peter Laviolette sanoi The Tennessean -lehden mukaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu