NHL-supertähti kammovireessä, voi jo ohittaa Gretzkyn ja Crosbyn

Sport Content

New Jersey Devilsiä edustava Taylor Hall on NHL:n hyökkääjistä tämän hetken parhaita, ellei paras. Hall on kirjauttanut vähintään tehopisteen peräti 25 perättäisessä esiintymisessään.

Sunnuntaina kotihallissa Prudential Centerissä Hall sai pisteet 1+1 (syöttöpiste tuli alustuksesta Sami Vatasen tekemään ylivoimamaaliin). Täydet sarjapisteet otti kuitenkin vieraillut Vegas Golden Knights lopputuloksella 3–2.

Viimeiseen 30 vuoteen ainoastaan kahdeksan pelaajaa on pystynyt vastaavaan putkeen. Jos putki vielä pitenee, Hall ohittaa tilastossa Wayne Gretzkyn, Brett Hullin ja Sidney Crosbyn. Kanadalaishyökkääjä Hall pitää katseen kuitenkin joukkueen menestymisessä. Kamppailu paikoista Stanley Cupin pudotuspeleihin käy tulikuumana.

– Meidän pitää pystyä pelaamaan tyynesti ja järkevästi. Jos alamme pelata vihaisesti, se purkautuu turhina jäähyinä. Meillä ovat voitto- ja tappioputket vaihdelleet. Ainakin näissä kotipeleissä pitäisi saada vähän momentumia päälle, Hall sanoi Vegas–ottelun jälkeen.

– NHL on nykyään niin tasainen, ettei helppoja otteluita ole. Mikään joukkue ei voita 82 ottelua. Meidän pitää nyt saada homma hoidetuksi, tulivat voitot sitten vaikka onnella tai epätoivon vimmalla.

Vegasin maalivahti Marc-Andre Fleury oli pelipäällä. Vielä viimeisellä sekunnilla hän torjui Kyle Palmierin kovan vedon. – Jos jollekin viime hetkillä petaa vetopaikan, se on Palmieri. Hän pelaa hienoa kautta. Fleury torjui loistavasti. Pelimme oli hyvää, ei tätä esitystä tarvitse hävetä, Hall kiteytti.

Hallin ohella Devilsin ilonaihe on ykkösmaalivahti Corey Schneider, joka on toipunut loukkaantumisesta. Molemmat sairausloman jälkeiset ottelut ovat päättyneet tappioon.

– Fyysisesti olo on hyvä. Tuntuu, että pystyn torjumaan hyvin. Mutta rankkaa on, kun tähän aikaan vuodesta tulee niukkoja tappioita. Pitäisi pystyä antamaan joukkueelle paremmat mahdollisuudet voittaa. Epätoivoon en niinkään usko, ennemminkin päättäväisyyteen ja kovaan työntekoon, Schneider jutteli.

Pasi Tuominen,Newark, New Jersey .

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Turkulaisen ilmestyminen jää tauolle
 2. Tanssitunteja, jumppaa, teatteria – Turussa tapahtuu virtuaalisesti vaikka mitä, ja kaupungin tapahtumakalenteri kerää vinkkejä yhteen
 3. Lähikuvassa: Hissu Kytö on auttanut maahanmuuttajia Turussa pian 50 vuotta: "Skinheadeilta tuli tappouhkauksia ja sain luodin postiluukusta"
 4. Lähikuvassa: Kun kiekko lensi kaukalosta raitiovaunun katolle – legenda Timo Nummelin muistelee, millaisissa olosuhteissa pelattiin hänen lapsuudessa ja nuoruudessa
 5. Elossa 24 h -sarjassa esiintyvä turkulaislääkäri Kosti Koivisto-Kokko pelastaa vapaaehtoistyössään ihmisiä, jotka palaavat heti takaisin sotaan – "Huono muisti" suojelee työssä uupumiselta
 6. Jaanan poika ei koskaan palannut laivareissulta – Nikun katoaminen on yhä täysi mysteeri
 7. "Oli tosi kova paikka, kun tajusin, että lapsia ei tule muita kuin Pasi" – Kotimäen tilaa pyörittävälle Taikku Nurmelle tärkeintä elämässä on perhe, mutta jokaista päivää tahdittavat hevoset
 8. Burn out pysäytti nuoren Michaelan: "Kotona vain tärisin ja itkin"
 9. Moniko pesee kädet kunnolla? Turkulainen kävi yleisessä vessassa katsomassa ja tulos yllätti lääkärin
 10. Arno Kasvi: Ruissalo ei kestä tällaista rumbaa, tarvitaan toinen silta ja kauriskannan harventamista
 11. Turussa karanteenia viettävän Karita Mattilan heippalappu "meluhäiriöstä" riemastutti Twitterissä – "Äiti laittoi äsken viestiä, että joku hänen entinen työkaverinsa haluu tulla mun luo kylään välillä 14–18", nauraa twiittaaja nyt
 12. Tässä on Turun ruuhkaisin kohta – Naantalin pikatien pätkä Köydenpunojankadun ja Vakka-Suomentien välillä pitää yhä ykköstilaa, katso muut ruuhkakertymäkadut
 13. Korona peruutti ay-väen ja vasemmistopuolueiden yhteisen vappujuhlan Turussa – luvassa koronavappu netissä
 14. Anu Pentikin näyttely siirtyy kesälle 2021 – Muutoksia Turun museokeskuksen näyttelyohjelmistossa
 15. "Suurin ja karanteeniystävällisin opiskelijatapahtuma" – Turun Wappuradio tulee taas

Näytä lisää